Stormschade Eindhoven

Stormschade komt geregeld voor, zeker met het onstuimige weer dat we kennen in Nederland. Een schuin dak is ideaal om het vele regenwater dat valt af te voeren. Platte daken hebben weer een ander waterafvoer systeem, waardoor water niet (te lang) op het dak blijft staan. Bij beide type daken kan er door veel regen of wind schade ontstaan. Bij regen is dit vaak in de vorm van lekkage. Ook wind en sneeuw kunnen voor schade aan uw dak zorgen. Vooral in de koudere maanden van het jaar moet u het dak in de gaten houden. Zit er een dakpan los of heeft u last van daklekkage? All-in Dakonderhoud B.V. is 24 uur per dag bereikbaar bij spoed.

Wat te doen bij stormschade?

Hoezeer we ook ons best doen, stormschade is niet altijd te voorkomen. Mocht u te maken krijgen met stormschade, dan is het goed om te weten dat u, wanneer u voldoet aan bepaalde voorwaarden, de schade als gevolg van een storm kunt declareren bij de verzekering. Situaties zoals schade na het vallen van takken, het ontstaan van lekkage of dakpannen die loskomen vallen vrijwel altijd onder de polis. Bij stormschade begrijpen we de behoefte voor directe service en daarom streven we ernaar binnen 24 uur een dakreparatie uit te voeren.

Stormschade dak voorkomen

Oude daken zijn vatbaar voor het oplopen van schade tijdens een storm. De dakbedekking van uw platte dak of dakpannen kunnen los gaan zitten. Om schade te voorkomen moet u ervoor zorgen dat uw dak in goede staat verkeert. Door regelmatig onderhoud aan het dak te laten uitvoeren weet u zeker dat het dak bestand is tegen onstuimig weer. All-in Dakonderhoud B.V. voert in Eindhoven en omgeving graag een dakinspectie voor u uit. Wij sporen de zwakke plekken van uw dak op en zorgen ervoor dat uw dak binnen 24 uur gerepareerd is.

Wilt u direct een afspraak maken voor dakreparatie? Bel naar 073 - 204 58 27 of neem contact op via het contactformulier. Dakdekker Eindhoven neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.