Dakbedekking hellend dak Eindhoven

Een hellend dak is een van de meest voorkomende bouwvormen in Nederland. In de meeste gevallen wordt dit dak bedekt met dakpannen, maar er zijn ook andere soorten dakbedekkingen. In Eindhoven is All-in Dakonderhoud B.V. uw specialist in dakbedekkingen voor een hellend dak en voor een plat dak. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Een traditionele dakbedekking hellend dak bestaat meestal uit verschillende lagen. Op het dakbeschot met panlatten wordt de dakbedekking bevestigd. De dakbedekking zorgt voor de uitstraling van de woning, maar moet natuurlijk ook bescherming geven. In Eindhoven en omgeving kan je voor je pannendak de hulp inschakelen van All-in Dakonderhoud B.V.. Onze ervaren dakdekker Eindhoven weet raad met ieder dak, ook als u uw hellende dak wilt voorzien van andere dakbedekking.

Soorten dakbedekking hellend dak

Dakpannen

Dakpannen zijn een klassieke dakbedekking voor het hellend dak. Er zijn keramische, leien, klei en betonnen pannen, elk materiaal met haar unieke eigenschappen. Je kan kiezen voor holle of platte dakpannen. Na het plaatsen van de pannen is het raadzaam deze af te werken met een coating. Reguliere klei of beton pannen zijn gevoelig voor slijtage door toedoen van diverse weersomstandigheden. Dankzij een duurzame laag coating worden de pannen beschermd tegen deze slijtage en dat zorgt voor een directe impuls aan de levensduur van uw dak.

Plaatmateriaal

Je kunt je dak ook bedekken met metalen platen. Hierbij kiest u tussen aluminium, koper of zink. Een metalen dak is veel compacter dan een traditioneel pannendak, waardoor er veel meer ruimte beschikbaar blijft voor isolatie. Dit is nodig, omdat metalen daken van zichzelf geen hoge isolatiewaarde bezitten. Kiest u gericht voor een lange levensduur? Dan zijn platen bij uitstek geschikt. Aluminium daken gaan tot 50 jaar mee, terwijl zinken daken tot 100 jaar functioneren.

Uw specialist in dakbedekking hellend dak Eindhoven

Bij de keuze voor dakbedekking van hellende daken heeft u steeds meer factoren om rekening mee te houden: Isolatiewaarde, levensduur, uitstraling, onderhoudsarm, extra coating en meer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een hellend dak. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een wit dak? Er zijn echt tal van kansen om meer uit uw dak te halen!

Wilt u ook nieuwe 073 - 204 58 27 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!