Dakisolatie Eindhoven

Is het dak van uw woning of bedrijfspand nog niet geïsoleerd? Kies dan voor dakisolatie Eindhoven, want warmte stijgt omhoog en gaat zonder dakisolatie snel weer verloren. U kunt dus flink op uw stookkosten besparen als u dakisolatie laat plaatsen.

Een dak isoleren kan op verschillende manieren. Dit is voor een groot deel afhankelijk van het soort dak dat u heeft, want niet elke vorm van dakisolatie past bij elk soort dak. Een schuin dak is bijvoorbeeld geschikt voor dakisolatie buitenzijde en dakisolatie binnenzijde, maar een plat dak kunt u alleen aan de buitenzijde isoleren. U kunt er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren als u de zolder zelf niet verwarmt.

Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en wilt u meer weten over dakisolatie? All-in Dakonderhoud B.V. is uw dakdekker Eindhoven voor dakisolatie in Eindhoven!

Dakisolatie Eindhoven: materialen

Om een goede keuze te maken voor het dakisolatie materiaal waar u uw dak mee wilt isoleren is het verstandig om u te oriënteren, of om de hulp in te schakelen van een ervaren dakdekker. In Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven zijn wij u graag van dienst.

De verschillen zijn duidelijk aantoonbaar en het ene materiaal is dikker dan het andere, van de ene soort heeft u dus meer nodig dan van een andere variant. Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn: glaswol, steenwol, piepschuim- of hardschuimplaten en nog veel meer. Kiest u voor dak isoleren buitenkant of dak isoleren binnenkant? Voor beide opties kunt u terecht bij All-in Dakonderhoud B.V.. Wij informeren u graag en vertellen u of dakisolatie van binnenuit in uw geval een beter optie is dan isolatie aan de buitenkant.

Dakisolatie Eindhoven binnenzijde

Dakisolatie Eindhoven aan de binnenzijde van uw dak noemt men koud dak isolatie, ofwel het dak zit aan de ‘koude kant’ van de isolatie. Dit type dakisolatie is steeds gebruikelijker. Veel daken beschikken aan de binnenzijde al over een uitgebreide, vaak houten constructie. Hiertussen is het isolerende materiaal effectief te plaatsen. De binnenzijde van het dak wordt meestal voorzien van een dampremmende laag of speciaal folie, waardoor de isolatie volledig luchtdicht wordt gemaakt. All-in Dakonderhoud B.V. werkt echter met speciale PIR isolatieplaten, waardoor dit niet nodig is. Hierover leest u verderop meer. De afwerking van het geheel is afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest.

Dakisolatie Eindhoven buitenzijde

Bij dakisolatie in Eindhoven aan de buitenzijde spreken we over een Sarkingdak. Het gaat om zogenaamde warm dak isolatie, waarbij het dak aan de ‘warme zijde’ van de isolatie zit. Hierbij wordt het isolerende materiaal, zoals PIR en XPS, aangebracht en afgedekt met folie en platen. Vervolgens plaatsen we de originele dakbedekking weer terug.  Platte daken worden voorzien van een laag glaswol, rotswol of isolatieplaten. Bij platte daken is isolatie aan de buitenzijde gebruikelijk.

Kiest u voor dakisolatie plat dak of dakisolatie schuin dak? Wij hebben daarvoor diverse mogelijkheden en met het optimale rendement! Wat veel mensen niet weten, is dat een dakkapel isoleren ook zeer effectief is, zeker bij oudere constructies. Lees meer over de mogelijkheden van deze isolatiemethode.

Dakisolatie Eindhoven plat dak

De dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. kunnen dakisolatie in Eindhoven op een plat dak toepassen en op een pannendak. Het verschil zit hem in de mogelijkheden. Wanneer we uw plat dak isoleren doen wij dit aan de buitenzijde met PIR isolatieplaten. PIR isolatieplaten zijn harde kunststof platen met een hoge isolatiewaarde. De reden dat wij met PIR werken is omdat het één van de beste dakisolatie materialen is die er op dit moment bestaat en het eigenlijk enkel voordelen kent.

PIR dakisolatie heeft de volgende voordelen:

  • Het isoleert 1.7 keer beter dan rotswol en glaswol. De platen hebben dan ook een zeer hoge isolatiewaarde;
  • Er is geen apart dampscherm nodig doordat de isolatieplaten vochtbestendig zijn;
  • PIR is een zeer makkelijk materiaal. De platen zijn licht en hard waardoor ze makkelijk op maat te maken zijn. Ook veroorzaken ze geen huidirritatie;
  • Met PIR dakisolatie beschermd u uw woning tegen brandschade, doordat de platen zijn uitgerust met brandvertragende middelen;
  • Er zijn aparte platen ontwikkeld voor bitumen en EPDM daken, welke er hetzelfde uit zien als het dak. Zo ziet u geen verschil aan de buitenkant van uw dak.

Wilt u de best mogelijke dakisolatie in Eindhoven voor uw plat dak dan laat All-in Dakonderhoud B.V. uw dak isoleren. Wij zorgen ervoor dat uw dak zo optimaal mogelijk geïsoleerd wordt. Zo zit u er in de winter warmpjes bij, terwijl in de zomer de warmte grotendeels buiten gehouden wordt.

Dakisolatie Eindhoven hellend dak

Naast het isoleren van platte daken doet All-in Dakonderhoud B.V. ook aan dakisolatie in Eindhoven voor een hellend dak. In tegenstelling tot platte daken kunnen wij uwschuin dak isoleren aan zowel de binnenzijde als aan de buitenzijde. Afhankelijk van die keuze werken wij met PIR isolatieplaten of met Unidek. De PIR platen gebruiken we wanneer u uw dak aan de binnenkant wilt isoleren. Door de hoge isolatiewaarde en het gegeven dat de platen slechts 6 of 8 millimeter dik zijn is dit het meest ideale isolatiemateriaal voor de binnenzijde van uw dak.

Wanneer we uw pannendak aan de buitenzijde isoleren werken we met Unidek. Unidek is compleet anders dan PIR. Unidek is geen kunststof, maar bestaat voor 98% uit lucht! Een hele unieke vorm van dakisolatie met een hoge isolatiewaarde die ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam is.

Dakisolatie Eindhoven All-in Dakonderhoud B.V.

Wilt u ook besparen op de energiekosten en uw woning wellicht een beter energielabel geven? Ga dan voor dakisolatie Eindhoven door All-in Dakonderhoud B.V.. Wij zorgen ervoor dat uw dak optimaal geïsoleerd wordt. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden bij u thuis? Wij komen graag bij u langs om alles door te spreken en de opties te bekijken. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 073 - 204 58 27 of vul ons contactformulier in.