Dakisolatie in Eindhoven

Is het dak van uw woning of bedrijfspand nog niet geïsoleerd? Kies dan snel voor dakisolatie, want warmte stijgt omhoog en gaat zonder dakisolatie snel weer verloren. U kunt dus flink op uw stookkosten besparen als u dakisolatie laat plaatsen.

Een dak isoleren kan op verschillende manieren. Dit is voor een groot deel afhankelijk van het soort dak dat u heeft, want niet elke vorm van dakisolatie past bij elk soort dak. Een schuin dak is bijvoorbeeld geschikt voor dakisolatie buitenzijde en dakisolatie binnenzijde, maar een plat dak kunt u alleen aan de buitenzijde isoleren. U kunt er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren als u de zolder zelf niet verwarmt.

Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en wilt u meer weten over dakisolatie? Uw dakdekker in Eindhoven werkt bij Kolen Dakwerken.

Materialen voor dakisolatie

Om een goede keuze te maken voor het materiaal waar u uw dak mee wilt isoleren is het verstandig om u te oriënteren, of om de hulp in te schakelen van een ervaren dakdekker. In Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven zijn wij u graag van dienst.

De verschillen zijn duidelijk aantoonbaar en het ene materiaal is dikker dan het andere, van de ene soort heeft u dus meer nodig dan van een andere variant. Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn: glaswol, steenwol, piepschuim- of hardschuimplaten en nog veel meer. Kiest u voor dak isoleren buitenkant of dak isoleren binnenkant? Voor beide opties kunt u terecht bij Kolen Dakwerken. Wij informeren u graag en vertellen u of dakisolatie van binnenuit in uw geval een beter optie is dan isolatie aan de buitenkant.