Dakbedekking plaatsen in Eindhoven

Kolen Dakwerken is in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven uw dakspecialist. Wij hebben jarenlange ervaring met dak bedekken voor particulieren en bedrijven. Om kwaliteit te bieden kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder type dakbedekking. Wij leggen niet alleen pannendaken, maar plaatsen tevens kunststof, bitumen, leisteen en andere materialen. Ook zijn wij uw vakman op het gebied van lood- en zinkwerk. Wilt u dakbedekking plaatsen of uw dakbedekking vervangen? In Eindhoven en omgeving helpen wij u graag. Welke mogelijkheden heeft u?

  • Bedekking plat dak
  • Bedekking hellend dak

Bij dakbedekking aanbrengen streven wij altijd naar een professioneel eindresultaat. Dit realiseren wij door gebruik te maken van hoogwaardige producten en de deskundigheid van onze dakdekker in Eindhoven. Met de jarenlange ervaring die onze dakdekkers hebben opgebouwd weten zij precies waar de zwakke punten van een dak liggen.

Dakbedekking plat en hellend dak plaatsen

Voor een plat dak bent u aangewezen op totaal andere bedekkking dan bij een hellend dak. Voor wat betreft dakbedekking plat dak zijn wij gespecialiseerd in bitumen dakbedekking én een effectief afwateringssysteem. Voor dakbedekking hellend dak hebben wij diverse mogelijkheden, zoals de bekende dakpannen of moderne platen. Deze zorgen voor een authentieke uitstraling, maar zijn vaak voordeliger in aanschaf en bieden stevigheid aan het dak.

Verschillende soorten dakbedekking

Welk type bedekking van het dak geschikt is voor uw woning, dat hangt van veel factoren af. Vanzelfsprekend is de vorm van uw dak belangrijk; platte daken vereisen een andere dakbedekking dan hellende daken. Ook de stijl van uw woning is belangrijk, evenals een aantal persoonlijke- en omgevingsfactoren. Zo gaat het ene type dakbedekking langer mee als het andere type dakbedekking. Natuurlijk hoeft u zich de eerste jaren sowieso geen zorgen te maken over een daklekkage, maar een bitumen dak gaat bijvoorbeeld minder lang mee als een pannendak.

Woont u in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven en wilt u meer weten over de verschillende materialen waarmee wij werken? Onze dakdekker komt graag naar u toe om uw specifieke situatie te bespreken. Samen zoeken we naar de juiste dakbedekking voor uw pand. Bel ons direct voor het maken van een afspraak op 085 - 106 13 73 of vul het contactformulier in. Wij gaan graag met u in gesprek.