Dakinspectie laten uitvoeren in Eindhoven?

Een dak bestaat uit verschillende onderdelen. Sommige onderdelen zijn meer vatbaar voor schade dan andere. Dakgoten krijgen het vooral in de herfst zwaar te verduren. Bladeren stapelen zich op, waardoor verschillende problemen kunnen ontstaan. Daarnaast kunnen dakpannen en andere delen van uw dak ook beschadigd raken als gevolg van stormschade. Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede staat verkeert, is het belangrijk eens in de zoveel tijd dakinspectie te laten uitvoeren. Na een dakinspectie kan waar nodig dak onderhoud uitgevoerd worden, zodat grotere schade aan uw huis voorkomen wordt. In de regio Eindhoven is All-in Dakonderhoud B.V. uw dakspecialist.

Dakinspectie door ervaren dakdekkers

Bij een dakinspectie kijken wij niet alleen naar de dakbedekking, maar inspecteren wij uw dak zeer zorgvuldig. Wij inspecteren het afschot, de naden, de dakranden, de dakbeschot en de isolatie. Alles komt aan bod. Door middel van foto’s en een video laten wij u zien wat er met uw dak aan de hand is. Komen wij tijdens de dakinspectie iets tegen, dan geven wij u eerlijk advies over de mogelijke opties voor reparatie. Kleine gebreken pakken wij zelfs direct op. Indien gewenst stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u een overzicht heeft van de werkzaamheden.

Wanneer een dakinspectie laten uitvoeren?

Sommige complicaties die zich afspelen op of rondom uw dak zijn zogenaamd ‘verborgen’, hetgeen betekent dat de problemen niet direct zichtbaar zijn. Zo kan een lekkage zich jarenlang ontwikkelen net onder het dakoppervlak, terwijl u dit in zijn geheel niet doorhebt.

In de volgende situaties is een (periodieke) dakinspectie interessant:

  • Bij verouderde daken met een verhoogde kans op complicaties
  • Wanneer u een vermoeden heeft dat er zich problemen voordoen
  • Na extreme weersomstandigheden: storm, vorst of droogte

Een inspectie van het dak kan ook resulteren in een besluit tot dakrenovatie, zeker wanneer er op het dak een complexe situatie is ontstaan. Uit een dakinspectie hoeven echter niet per definitie complicaties naar voren te komen. U moet dit dan ook vooral zien als een preventieve maatregel om eventuele problemen in de toekomst in een vroeg stadium op te pakken.

Dakinspectie Eindhoven als dakonderhoud

Wij bieden dakinspectie Eindhoven ook aan als dakonderhoud. Wij komen dan eenmalig of jaarlijks bij u langs om uw dak te inspecteren. In het geval u een pannendak heeft controleren wij uw dakpannen, nokvorsten, gevelpannen en het dakbeschot. Indien u een plat dak van bijvoorbeeld bitumen heeft, dan controleren wij de staat van uw dakbedekking. Daarnaast controleren wij al het daklood, de schoorstenen en de voegen. Ook kijken wij uw afvoeren en dakgoten na, welke wij ook direct reinigen. Tot 12 meter zit bij de prijs in, hierna rekenen wij een minimale vergoeding per meter.

Kleine gebreken aan uw dak of afvoer herstellen wij als onderdeel van het dakonderhoud, grotere gebreken nemen wij op in ons adviesrapport. In overleg met u kunnen wij deze ook oppakken. Wanneer wij klaar zijn met het dakonderhoud ontvangt u van ons een overzichtelijke rapportage. Hierin staat de huidige staat van uw dak opgenomen en eventuele zaken waar u in de toekomst rekening mee moet houden.

Dakinspectie Eindhoven uitvoeren

Wilt u ook dakdekker Eindhoven, All-in Dakonderhoud B.V. voor een dakinspectie in Eindhoven inschakelen? Bel dan naar 073 - 204 58 27. In Eindhoven en omgeving staan wij voor u klaar. U kunt ook ons contactformulier invullen voor meer informatie. Wij gaan graag met u in gesprek.